Ny hjemmeside i Landsforeningen Autisme, Kreds Østjylland

Ny Hjemmeside lanceret af Landsforeningen Autisme, Kreds Østjylland

Landsforeningen Autisme, Kreds Østjylland, er stolt af at præsentere vores nye og opdaterede hjemmeside, der tilbyder lokal viden om autisme og aktiviteter i hele kredsen. Vi dækker 11 kommuner, herunder Aarhus, Randers, Syddjurs, Norddjurs, Skanderborg, Odder, Samsø, Favrskov, Silkeborg, Horsens og Hedensted. Hjemmesiden giver vores medlemmer og alle interesserede adgang til et væld af oplysninger om netværk, aktuelle nyheder, autismetilbud og lokale aktiviteter, alt sammen i din lokale kreds i Landsforeningen Autisme, Kreds Østjylland

Denne platform er lavet for at styrke vores fællesskab og støtte autistiske mennesker, deres familier, myndigheder, samarbejdspartnere og fagpersoner i Kreds Østjylland. Med den nye hjemmeside ønsker vi at give jer en bedre oplevelse, ved at gøre informationerne mere overskuelige og tilgængelige. Bestyrelsen ønsker medlemmer og andre interesseret en god fornøjelse.

Klik ind på www.autismeoj.dk for at udforske den nye hjemmeside, der er tilgængelig for medlemmer og alle, der ønsker at forstå og støtte autistiske mennesker i vores lokalområde. Landsforeningen Autisme, Kreds Østjylland, ser frem til at styrke samarbejdet og øge bevidstheden om autisme i kredsens 11 kommuner gennem denne spændende nye hjemmeside.

Scroll to Top